Menu

Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten uit Dieppe **

Zure room, radijs, komkommer

Butternut ***

Miso, kastanje, ponzu

Noordzee vis*

Beurre blanc van citrus, Mas Bachès, Zeeuwse mosselen, prei

Bretoense langoustine’ signatuur ‘****

*Tartaar, zuurdesembrood, citroengelei

*gebakken, aardpeer, romesco

Hertenkalf filet *

Veenbessen, Poivradesaus, witloof, Quinoa

 Gyosa van hertenkalf, consommé, veenbessen

Clementine van bij Humberto uit Valencia  *

Granité van clementine, parfait, verse kruiden

Aperitief en koffie worden op ons terras geserveerd.
Bij ons staan kwaliteit & passie centraal.
De chef presenteert met trots zijn roots voor uit Eupen.
We wensen u alvast een fijne ervaring.

* INSPIRATIE : 60€ MENU – 30€ WIJNEN
3 GANGEN MENU
Noordzee vis , hertenkalf, clementine  
Niet op vrijdagavond, zaterdagavond, zondagmiddag en op feestdagen.

** DÉCOUVERTE : 85€ MENU + 45€ WIJNEN
4 GANGEN MENU
coquilles, noordzee vis, hertenkalf, clementine 
Niet op zaterdagavond & zondagmiddag.

*** PLAISIR : 98€ MENU + 60€ WIJNEN
5 GANGEN MENU
coquilles, butternut, noordzee vis,           hertenkalf,  clementine 

**** SIGNATURE MENU                                     135€ MENU + 70€ WIJNEN
6 GANGEN coquilles, butternut, noordzee vis,         hertenkalf,  clementine 

Heeft u voedselallergieën of -intoleranties, meld met ons.
Niet alle ingrediënten worden op de kaart vermeld.
Voor ieder aanpassing kan er supplement gevraagd worden.