Menu
Tomaatjes van bij ‘ La ferme des Abeilles’, Corsicaanse honing, huacatay, citrus afrikaantjes, iberisch delicatesse
Knolselder van bij ‘ les jardins de Monchaux’, Lavas, consommée, gebrande boter
Noordzeevis, Girolles, Zeeuwse mosselen, courgette, beurre blanc van kaffir
Kalfzwezeriken – signatuur – Krokant gebakken, wulken mousseline, spinazie
Rundvlees van bij Willem uit Sint Denijs, Sjalot, rode wijn saus, ossenstaart & Tartaar, radijs, peterselie
KAASBORD Les Cleugnottes, extra 17e in plaats van dessert 15e
Frambozen van bij Pieter uit Menen Cheesecake, meringue, sorbet
De chef presenteert met trots zijn roots voor uit Eupen. David Grosdent
Buiten serveren we graag het aperitief en of koffie.
DÉCOUVERTE 90€ . 4 GANGEN . 50€ WIJNEN
tomaatjes, noordzeevis, rund, frambozen
Niet op zaterdagavond, zondagmiddag, feestdagen
INSPIRATIE 65€ . 3 GANGEN . 30€ WIJNEN
Noordzeevis, rund , frambozen
Niet op vrijdagavond, zaterdagavond, zondagmiddag & feestdagen
PLAISIR 115€ . 5 GANGEN . 60€ WIJNEN
tomaatjes, knolselder, noordzeevis, rund, frambozen
SIGNATURE 145€ . 6 GANGEN . 70€ WIJNEN
tomaatjes, knolselder, noordzeevis, zwezerik, rund, frambozen
Heeft u voedselallergieën of -intoleranties, meld met ons.
Niet alle ingrediënten worden op de kaart vermeld.
Voor ieder aanpassing kan er supplement gevraagd worden.