Menu

MENU L’ENVIE. MEI – JUNI 

Cedo Iberico, erwten, geitenkaas, lavas, munt

Witte Asperges, Stéphane Longlune uit Jurbise, peterseliecoulis, citrusvruchten uit Valencia, rucola

Noordzee vis, morieljes, bieslook, tuinbonen, vin jaune, bouillon

Oosterscheldekreeft – signatuur , pomme bouchon, béarnaise, laamsoor

Parelhoen  uit ‘ La Ferme des 4 vents’ Obigies, nectarine, zandwortel, Albuferasaus

Kaasbord, Les Cleugnottes, extra 18e in plaats van dessert 15e                                                                       

Zwevegemse aardbeien ‘ de Freezebeeze ’,citroen verbena, mousseux van citroen

De chef presenteert met trots zijn roots voor uit Eupen. David Grosdent

Buiten serveren we graag het aperitief en of koffie. 

DÉCOUVERTE 90€ . 4 GANGEN . 50€ WIJNEN

Cedo Iberico, noordzeevis, parelhoen, aardbeien 

Niet op zaterdagavond, zondagmiddag, feestdagen

INSPIRATIE 65€  .  3 GANGEN .  30€ WIJNEN

Noordzeevis, parelhoen, aardbeien  

Niet op vrijdagavond, zaterdagavond, zondagmiddag & feestdagen

PLAISIR 105€ . 5 GANGEN . 60€ WIJNEN

Cedo Iberico, asperges, noordzeevis,parelhoen,aardbeien

SIGNATURE   145€ . 6 GANGEN . 70€ WIJNEN

Cedo Iberico, asperges, noordzeevis, kreeft parelhoen,aardbeien

 

Heeft u voedselallergieën of -intoleranties, meld met ons.
Niet alle ingrediënten worden op de kaart vermeld.
Voor ieder aanpassing kan er supplement gevraagd worden.

Restaurant L'Envie in Zwevegem