Menu
Foie gras , poeder van ganzenlever, rode biet, Madeira
Butternut, ras el hanout kruiden, Spaanse clementine uit Valencia
Noordzeevis, bio bloemkool, jus van gefermenteerde tomaat, citrus Bachès
‘Signatuur’, winter truffel Melanosporum, coquilles uit Dieppe, hazelnoten, Le Mont Soleil kaas, spinazie
Barbarie Eend uit Bresse, Roscoff ui, Parijse champignons, jus van Kriek Cantillon
Bio citroen uit Valencia, platte kaas, meringue, limoen kaviaar
chef presenteert met trots zijn roots voor uit Eupen. David Grosdent
Buiten serveren we graag het aperitief en of koffie
DÉCOUVERTE 90€ . 4 GANGEN . 50€ WIJNEN
foie gras, noordzeevis, barbarie eend, citroen
Niet op zaterdagavond, zondagmiddag, feestdagen
INSPIRATIE 65€ . 3 GANGEN . 30€ WIJNEN
noordzeevis, barbarie eend, citroen
Niet op vrijdagavond, zaterdagavond, zondagmiddag & feestdagen
Heeft u voedselallergieën of -intoleranties, meld met ons.
Niet alle ingrediënten worden op de kaart vermeld.
Voor ieder aanpassing kan er supplement gevraagd worden.
PLAISIR 115€ . 5 GANGEN . 60€ WIJNEN
foie gras, butternut, noordzeevis, barbarie eend, citroen
SIGNATURE 145€ . 6 GANGEN . 70€ WIJNEN
foie gras, butternut, noordzeevis, truffel, barbarie eend, citroen
A LA CARTE;
de gerechten uit de menu zijn ook à la carte mogelijk,
onze à la carte gerechten zijn niet te verkrijgen op vrijdagavond & zaterdagavond
vanaf 5 personen serveren we uitsluitend het L’Envie menu
SIGNATURES A LA CARTE
VOORGERECHTEN :
Bretoense Langoustine, bisque, champignons, aardpeer, winter truffel : 75€
Kalfszwezerik , ‘ signatuur’ ; 65€
Truffel Melanosporum, coquilles uit Dieppe, kaas uit de Franse Alpen
Pomme Moscovite, royal Belgian Kaviaar, bieslook, zure room
HOOFDGERECHTEN
Noordzeevis , à l’ Ostendaise, grijze garnalen, mosselen, prei : 61€
Côte à l’os, ‘Berugi ‘ mousseline, pomme Pont Neuf ( 2p ): 140€
DESSERT
Crêpe Normande, appel, vanille ijs : 20€
Dame Blanche, vanille uit Madagascar, pure chocolade, meringue : 20€