MENU L'ENVIE
Geitenkaas van bij Pecquereau uit Velaines , Pepermunt uit eigen tuin, zeekraal, erwten
Artisjok uit Bretagne ‘Barigoule’ Pastrami van rundvlees, warme mayonaise, bouillon
Noordzeevis, girolles, Madeira, tuinbonen, lamsoor
Oosterscheldekreeft, ‘Signature’, – Krokantje van kreeft, Aioli – Courgette uit eigen tuin, béarnaise met bisque
Belgisch Kalfsvlees, – 3 bereiding tartaar, Groene jus – Gyoza, gekonfijte knoflook, consommé – Morieljes, Vin Jaune, lente-uitjes, rode bessen
Frambozen uit Menen ( Kleinfruithoeve Vervenne) Citroen verbena, Chartreuse, Meringue
chef presenteert met trots zijn roots voor uit Eupen. David Grosdent – Buiten serveren we graag het aperitief en of koffie



DÉCOUVERTE 90€ . 4 GANGEN . 50€ WIJNEN
geitenkaas, noordzeevis, kalfsvlees, dessert
Niet op zaterdagavond, zondagmiddag, feestdagen
INSPIRATIE 65€ . 3 GANGEN . 30€ WIJNEN
noordzeevis, kalfsvlees, dessert
Niet op vrijdagavond, zaterdagavond, zondagmiddag & feestdagen
Heeft u voedselallergieën of -intoleranties, meld met ons.
Niet alle ingrediënten worden op de kaart vermeld.
Voor ieder aanpassing kan er supplement gevraagd worden.
PLAISIR 115€ . 5 GANGEN . 60€ WIJNEN
geitenkaas, artisjok, noordzeevis, kalfsvlees, dessert
SIGNATURE 145€ . 6 GANGEN . 70€ WIJNEN. geitenkaas, artisjok, noordzeevis, kreeft signature, kalfsvlees, dessert
A LA CARTE;
de gerechten uit de menu zijn ook à la carte mogelijk,
onze à la carte gerechten zijn niet te verkrijgen op vrijdagavond & zaterdagavond
vanaf 5 personen serveren we uitsluitend het L’Envie menu
SIGNATURES A LA CARTE
VOORGERECHTEN :
Bretoense Langoustine, bisque, krokante groentjes
Pomme Moscovite, royal Belgian Kaviaar, bieslook, zure room
Oosterscheldekreeft, ‘Signature’, – Krokantje van kreeft, Aioli – Courgette uit eigen tuin, béarnaise met bisque
HOOFDGERECHTEN
Noordzeevis , beurre blanc, grijze garnalen, Toscaanse kool
Kalfszwezeriken ‘ signatuur’
Ossenhaas black Angus, pomme Pont Neuf, sla
DESSERT
Crêpe Normande, appel, vanille ijs
Dame Blanche, vanille uit Madagascar, pure chocolade, meringue
Sabayon ‘ Champagne’ vanille ijs
Kaasbord
