MENU.
Pastrami van rundvlees, witte asperges uit Jurbises, daslook, zeesla
Groene asperge van bij Stéphane, citrus van bij Schaller, mousseline van lavas
Noordzeevis, crémeux van erwten, inktvis, gevolgte jus
King Krab, beurre blanc van citroentijm, spinazie
parelhoen van bij ‘Les quatre vent’, morilles, rabarber uit eigen tuin
Belgisch aardbeien, sorbet vanille, zurkel
chef presenteert met trots zijn roots voor uit Eupen. David Grosdent
Buiten serveren we graag het aperitief en of koffie



DÉCOUVERTE 90€ . 4 GANGEN . 50€ WIJNEN
pastrami, noordzeevis, parelhoen, dessert
Niet op zaterdagavond, zondagmiddag, feestdagen
INSPIRATIE 65€ . 3 GANGEN . 30€ WIJNEN
noordzeevis, parelhoen, dessert
Niet op vrijdagavond, zaterdagavond, zondagmiddag & feestdagen
Heeft u voedselallergieën of -intoleranties, meld met ons.
Niet alle ingrediënten worden op de kaart vermeld.
Voor ieder aanpassing kan er supplement gevraagd worden.
PLAISIR 115€ . 5 GANGEN . 60€ WIJNEN
pastrami, asperges, noordzeevis, parelhoen, dessert
SIGNATURE 145€ . 6 GANGEN . 70€ WIJNEN
pastrami, asperges, noordzeevis, king krab, parelhoen, dessert
A LA CARTE;
de gerechten uit de menu zijn ook à la carte mogelijk,
onze à la carte gerechten zijn niet te verkrijgen op vrijdagavond & zaterdagavond
vanaf 5 personen serveren we uitsluitend het L’Envie menu
SIGNATURES A LA CARTE
VOORGERECHTEN :
Bretoense Langoustine, bisque, krokante groentjes
Pomme Moscovite, royal Belgian Kaviaar, bieslook, zure room
HOOFDGERECHTEN
Noordzeevis , beurre blanc, grijze garnalen, Toscaanse kool
Kalfszwezeriken ‘ signatuur’
Cote à l’os Rubia Gallega, pomme Pont Neuf, sla
DESSERT
Crêpe Normande, appel, vanille ijs
Dame Blanche, vanille uit Madagascar, pure chocolade, meringue
Sabayon ‘ Champagne’ vanille ijs
Kaasbord
