MENU.

Pastrami van rundvlees, witte asperges uit Jurbises, daslook, zeesla 

Groene asperge van bij Stéphane, citrus van bij Schaller, mousseline van lavas 

Noordzeevis,  crémeux van erwten, inktvis, gevolgte jus 

King Krab, beurre blanc van citroentijm, spinazie

parelhoen van bij ‘Les quatre vent’, morilles, rabarber uit eigen tuin  

Belgisch aardbeien, sorbet vanille, zurkel

chef presenteert met trots zijn roots voor uit Eupen. David Grosdent

Buiten serveren we graag het aperitief en of koffie

DÉCOUVERTE 90€ . 4 GANGEN . 50€ WIJNEN

pastrami, noordzeevis, parelhoen, dessert 

Niet op zaterdagavond, zondagmiddag, feestdagen

INSPIRATIE 65€  .  3 GANGEN .  30€ WIJNEN

noordzeevis, parelhoen, dessert 

Niet op vrijdagavond, zaterdagavond, zondagmiddag & feestdagen

Heeft u voedselallergieën of -intoleranties, meld met ons.
Niet alle ingrediënten worden op de kaart vermeld.
Voor ieder aanpassing kan er supplement gevraagd worden.

PLAISIR 115€ . 5 GANGEN . 60€ WIJNEN 

pastrami, asperges, noordzeevis, parelhoen, dessert  

SIGNATURE   145€ . 6 GANGEN . 70€ WIJNEN

pastrami, asperges, noordzeevis, king krab, parelhoen, dessert 

A LA CARTE; 

de gerechten uit de menu zijn ook à la carte mogelijk, 

onze à la carte gerechten zijn niet te verkrijgen op vrijdagavond & zaterdagavond 

vanaf 5 personen serveren we uitsluitend het L’Envie menu 

SIGNATURES  A LA CARTE 

VOORGERECHTEN   : 

Bretoense Langoustine, bisque, krokante groentjes 

Pomme Moscovite, royal Belgian Kaviaar, bieslook, zure room 

HOOFDGERECHTEN 

Noordzeevis , beurre blanc, grijze garnalen, Toscaanse kool 

Kalfszwezeriken ‘ signatuur’ 

Cote à l’os Rubia Gallega, pomme Pont Neuf, sla 

 

DESSERT 

Crêpe Normande, appel,  vanille ijs  

Dame Blanche, vanille uit Madagascar, pure chocolade, meringue 

Sabayon ‘ Champagne’  vanille ijs 

Kaasbord 

Restaurant L'Envie in Zwevegem