MENU L'ENVIE

Geitenkaas van bij Pecquereau uit Velaines , Pepermunt uit eigen tuin, zeekraal, erwten

Artisjok uit Bretagne ‘Barigoule’ Pastrami van rundvlees, warme mayonaise, bouillon

Noordzeevis, girolles, Madeira, tuinbonen, lamsoor

Oosterscheldekreeft,  ‘Signature’, – Krokantje van kreeft, Aioli –                                                     Courgette uit eigen tuin, béarnaise met bisque

Belgisch Kalfsvlees,  – 3 bereiding  tartaar, Groene jus – Gyoza, gekonfijte knoflook, consommé –                 Morieljes, Vin Jaune, lente-uitjes, rode bessen

Frambozen uit Menen ( Kleinfruithoeve Vervenne) Citroen verbena, Chartreuse, Meringue

chef presenteert met trots zijn roots voor uit Eupen. David Grosdent – Buiten serveren we graag het aperitief en of koffie

DÉCOUVERTE 90€ . 4 GANGEN . 50€ WIJNEN

geitenkaas, noordzeevis, kalfsvlees, dessert 

Niet op zaterdagavond, zondagmiddag, feestdagen

INSPIRATIE 65€  .  3 GANGEN .  30€ WIJNEN

noordzeevis, kalfsvlees, dessert 

Niet op vrijdagavond, zaterdagavond, zondagmiddag & feestdagen

Heeft u voedselallergieën of -intoleranties, meld met ons.
Niet alle ingrediënten worden op de kaart vermeld.
Voor ieder aanpassing kan er supplement gevraagd worden.

PLAISIR 115€ . 5 GANGEN . 60€ WIJNEN 

geitenkaas, artisjok, noordzeevis, kalfsvlees, dessert  

SIGNATURE   145€ . 6 GANGEN . 70€ WIJNEN.                            geitenkaas, artisjok, noordzeevis, kreeft signature, kalfsvlees, dessert  

 

A LA CARTE; 

de gerechten uit de menu zijn ook à la carte mogelijk, 

onze à la carte gerechten zijn niet te verkrijgen op vrijdagavond & zaterdagavond 

vanaf 5 personen serveren we uitsluitend het L’Envie menu 

SIGNATURES  A LA CARTE 

VOORGERECHTEN   : 

Bretoense Langoustine, bisque, krokante groentjes 

Pomme Moscovite, royal Belgian Kaviaar, bieslook, zure room

Oosterscheldekreeft,  ‘Signature’, – Krokantje van kreeft, Aioli –                                                     Courgette uit eigen tuin, béarnaise met bisque

HOOFDGERECHTEN 

Noordzeevis , beurre blanc, grijze garnalen, Toscaanse kool 

Kalfszwezeriken ‘ signatuur’ 

Ossenhaas black Angus, pomme Pont Neuf, sla 

DESSERT 

Crêpe Normande, appel,  vanille ijs  

Dame Blanche, vanille uit Madagascar, pure chocolade, meringue 

Sabayon ‘ Champagne’  vanille ijs 

Kaasbord 

Restaurant L'Envie in Zwevegem