Menu
Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten uit Dieppe **
Zure room, radijs, komkommer
Butternut ***
Miso, kastanje, ponzu
Noordzee vis*
Beurre blanc van citrus, Mas Bachès, Zeeuwse mosselen, prei
Bretoense langoustine’ signatuur ‘****
*Tartaar, zuurdesembrood, citroengelei
*gebakken, aardpeer, romesco
Hertenkalf filet *
Veenbessen, Poivradesaus, witloof, Quinoa
Gyosa van hertenkalf, consommé, veenbessen
Clementine van bij Humberto uit Valencia *
Granité van clementine, parfait, verse kruiden
Aperitief en koffie worden op ons terras geserveerd.
Bij ons staan kwaliteit & passie centraal.
De chef presenteert met trots zijn roots voor uit Eupen.
We wensen u alvast een fijne ervaring.



* INSPIRATIE : 60€ MENU – 30€ WIJNEN
3 GANGEN MENU
Noordzee vis , hertenkalf, clementine
Niet op vrijdagavond, zaterdagavond, zondagmiddag en op feestdagen.
** DÉCOUVERTE : 85€ MENU + 45€ WIJNEN
4 GANGEN MENU
coquilles, noordzee vis, hertenkalf, clementine
Niet op zaterdagavond & zondagmiddag.
*** PLAISIR : 98€ MENU + 60€ WIJNEN
5 GANGEN MENU
coquilles, butternut, noordzee vis, hertenkalf, clementine
**** SIGNATURE MENU 135€ MENU + 70€ WIJNEN
6 GANGEN coquilles, butternut, noordzee vis, hertenkalf, clementine
Heeft u voedselallergieën of -intoleranties, meld met ons.
Niet alle ingrediënten worden op de kaart vermeld.
Voor ieder aanpassing kan er supplement gevraagd worden.
