Menu

Tartaar van kalfsvlees, augurk, mosterdzaad, vinaigrette van verse kruiden

Aubergines Belgische miso, Nuu Miso, soja, nougatine

Noordzeevis  Courgette, vadouvan, kappertjes, beurre blanc

Bretoense langoustine – signatuur –Artisjok, tuinbonen, bisque van langoustines

Lamsvlees van bij Ruben Vande Walle bonen, ansjovis, tomme de L’Épinette kaas – Krokantje, knoflookmayonaise 

Bio citroen uit Valencia, lavas, Griekse yoghurt, citroenparfait, selder

De chef presenteert met trots zijn roots voor uit Eupen. David Grosdent

Buiten serveren we graag het aperitief en of koffie. 

DÉCOUVERTE 90€ . 4 GANGEN . 50€ WIJNEN

tartaar, noordzeevis, lamsvlees, dessert 

Niet op zaterdagavond, zondagmiddag, feestdagen

INSPIRATIE 65€  .  3 GANGEN .  30€ WIJNEN

Noordzeevis, lamsvlees, dessert

Niet op vrijdagavond, zaterdagavond, zondagmiddag & feestdagen

PLAISIR 105€ . 5 GANGEN . 60€ WIJNEN

tartaar, aubergine, noordzeevis, lamsvlees, dessert 

SIGNATURE   145€ . 6 GANGEN . 70€ WIJNEN

tartaar, aubergine, noordzeevis, langoustine, lamsvlees, dessert 

Heeft u voedselallergieën of -intoleranties, meld met ons.
Niet alle ingrediënten worden op de kaart vermeld.
Voor ieder aanpassing kan er supplement gevraagd worden.

Restaurant L'Envie in Zwevegem