Menu
ceviche van Noordzeevis, citrusvruchten ‘ Bachès’, bloemkool van bij les Jardins de Monchaux
Aardpeer van bij ‘ les jardins de Monchaux’, shiitaké, koffie, hoeve-ei van bij Renault
Sint Jakobsvruchten uit Dieppe, schorseneer, jus rôti, zeesla
Bretoense blauwe kreeft – signatuur , mousseline Choron, Savooiekool, Pomme Anna
Hazenrug, poivrade saus, rode biet, spruitjes & Gyoza, Porto, consommé
KAASBORD Les Cleugnottes, extra 20e in plaats van dessert 17e
Clémentine van bij Humberto uit Valencia, pure chocolade uit Vietnam, sorbet van clementine
chef presenteert met trots zijn roots voor uit Eupen. David Grosdent
Buiten serveren we graag het aperitief en of koffie
DÉCOUVERTE 90€ . 4 GANGEN . 50€ WIJNEN
ceviche, coquilles, hazenrug, clementine
Niet op zaterdagavond, zondagmiddag, feestdagen
INSPIRATIE 65€ . 3 GANGEN . 30€ WIJNEN
coquilles, hazenrug, clementine
Niet op vrijdagavond, zaterdagavond, zondagmiddag & feestdagen
Heeft u voedselallergieën of -intoleranties, meld met ons.
Niet alle ingrediënten worden op de kaart vermeld.
Voor ieder aanpassing kan er supplement gevraagd worden.
PLAISIR 115€ . 5 GANGEN . 60€ WIJNEN
ceviche, aardpeer, coquilles, hazenrug, clementine
SIGNATURE 145€ . 6 GANGEN . 70€ WIJNEN
ceviche, aardpeer, coquilles, blauwe kreeft, hazenrug, clementine
A LA CARTE;
de gerechten uit de menu zijn ook à la carte mogelijk,
onze à la carte gerechten zijn niet te verkrijgen op vrijdagavond & zaterdagavond
vanaf 5 personen serveren we uitsluitend het L’Envie menu
SIGNATURES A LA CARTE
VOORGERECHTEN :
Bretoense Langoustine, bisque, champignons, aardpeer, winter truffel : 75€
Bretoense blauwe kreeft , béarnaise ‘Choron’ pomme Anna ; 65€
HOOFDGERECHTEN
Noordzeevis , à l’ Ostendaise, grijze garnalen, mosselen, prei : 61€
Côte à l’os, ‘Berugi ‘ mousseline, pomme Pont Neuf ( 2p ): 140€
DESSERT
Crêpe Normande, appel, vanille ijs : 20€
Dame Blanche, vanille uit Madagascar, pure chocolade, meringue : 20€