Menu
Sint Jakobsvruchten uit Dieppe, carpaccio, radijs, citrusvruchten uit ‘ Le Mas Bachès ‘
Knolselder van bij ‘ les jardins de Monchaux’, Lavas, consommée, gebrande boter
Noordzeevis, butternut uit ‘La Ferme des Abeilles’ beurre blanc, anijs
Bretoense Langoustine – signatuur – gebakken, aardpeer, emulsie, Vin Jaune uit de Jura
Ree uit de Ardennen, witlof, veenbessen, grand veneur saus & Japanse ravioli, kastanje, consommé
KAASBORD Les Cleugnottes, extra 17e in plaats van dessert 15e
Praliné & Doyenne Peer, praliné ijs, tatin van peer, gezouten karamel
De chef presenteert met trots zijn roots voor uit Eupen. David Grosdent
Buiten serveren we graag het aperitief en of koffie.
DÉCOUVERTE 90€ . 4 GANGEN . 50€ WIJNEN
coquilles, noordzeevis, ree, praliné
Niet op zaterdagavond, zondagmiddag, feestdagen
INSPIRATIE 65€ . 3 GANGEN . 30€ WIJNEN
Noordzeevis, ree , praliné
Niet op vrijdagavond, zaterdagavond, zondagmiddag & feestdagen
PLAISIR 115€ . 5 GANGEN . 60€ WIJNEN
coquilles, knolselder, noordzeevis, ree, praliné
SIGNATURE 145€ . 6 GANGEN . 70€ WIJNEN
coquilles, knolselder, noordzeevis, langoustine, ree, praliné
Heeft u voedselallergieën of -intoleranties, meld met ons.
Niet alle ingrediënten worden op de kaart vermeld.
Voor ieder aanpassing kan er supplement gevraagd worden.