MENU.

Groene asperges uit Roques-Hautes , pastrami door de chef gemaakt, waterkers, ricotta

Aardpeer uit eigen tuin, hoeve ei van bij Nicolas Renaud, daslook, gepofte granen 

Noordzeevis, rouille, Doornikse saffraan, venkel 

Langoustine uit Schotland , lado di Colonatta, erwten, munt uit eigen tuin, bisque au Xérès & tartaar van langoustines 

Rund ‘Holstein’ Ravioli van bio groenten, morilles, jus van rode wijn 

Rabarber uit eigen tuin bio yoghurt, sorbet, citrus 

chef presenteert met trots zijn roots voor uit Eupen. David Grosdent

Buiten serveren we graag het aperitief en of koffie

DÉCOUVERTE 90€ . 4 GANGEN . 50€ WIJNEN

asperges, noordzeevis, rundvlees, dessert 

Niet op vrijdagavond,  zaterdagavond, zondagmiddag, feestdagen

INSPIRATIE 65€  .  3 GANGEN .  30€ WIJNEN

noordzeevis, rundvlees, dessert 

Niet op vrijdagavond, zaterdagavond, zondagmiddag & feestdagen

Heeft u voedselallergieën of -intoleranties, meld met ons.
Niet alle ingrediënten worden op de kaart vermeld.
Voor ieder aanpassing kan er supplement gevraagd worden.

PLAISIR 115€ . 5 GANGEN . 60€ WIJNEN 

asperges, aardpeer, noordzeevis, rundvlees, dessert  

SIGNATURE   145€ . 6 GANGEN . 70€ WIJNEN

asperges, aardpeer, noordzeevis,  langoustines, rundvlees, dessert 

A LA CARTE; 

de gerechten uit de menu zijn ook à la carte mogelijk, 

onze à la carte gerechten zijn niet te verkrijgen op vrijdagavond & zaterdagavond 

vanaf 5 personen serveren we uitsluitend het L’Envie menu 

SIGNATURES  A LA CARTE 

VOORGERECHTEN   : 

Bretoense Langoustine, bisque, krokante groentjes 

Pomme Moscovite, royal Belgian Kaviaar, bieslook, zure room 

HOOFDGERECHTEN 

Noordzeevis , beurre blanc, grijze garnalen, Toscaanse kool 

Kalfszwezeriken ‘ signatuur’ 

Cote à l’os Rubia Gallega, pomme Pont Neuf, sla 


DESSERT 

Crêpe Normande, appel,  vanille ijs  

Dame Blanche, vanille uit Madagascar, pure chocolade, meringue 

Sabayon ‘ Champagne’  vanille ijs 

Kaasbord 

Restaurant L'Envie in Zwevegem