MENU.
Groene asperges uit Roques-Hautes , pastrami door de chef gemaakt, waterkers, ricotta
Aardpeer uit eigen tuin, hoeve ei van bij Nicolas Renaud, daslook, gepofte granen
Noordzeevis, rouille, Doornikse saffraan, venkel
Langoustine uit Schotland , lado di Colonatta, erwten, munt uit eigen tuin, bisque au Xérès & tartaar van langoustines
Rund ‘Holstein’ Ravioli van bio groenten, morilles, jus van rode wijn
Rabarber uit eigen tuin bio yoghurt, sorbet, citrus
chef presenteert met trots zijn roots voor uit Eupen. David Grosdent
Buiten serveren we graag het aperitief en of koffie



DÉCOUVERTE 90€ . 4 GANGEN . 50€ WIJNEN
asperges, noordzeevis, rundvlees, dessert
Niet op vrijdagavond, zaterdagavond, zondagmiddag, feestdagen
INSPIRATIE 65€ . 3 GANGEN . 30€ WIJNEN
noordzeevis, rundvlees, dessert
Niet op vrijdagavond, zaterdagavond, zondagmiddag & feestdagen
Heeft u voedselallergieën of -intoleranties, meld met ons.
Niet alle ingrediënten worden op de kaart vermeld.
Voor ieder aanpassing kan er supplement gevraagd worden.
PLAISIR 115€ . 5 GANGEN . 60€ WIJNEN
asperges, aardpeer, noordzeevis, rundvlees, dessert
SIGNATURE 145€ . 6 GANGEN . 70€ WIJNEN
asperges, aardpeer, noordzeevis, langoustines, rundvlees, dessert
A LA CARTE;
de gerechten uit de menu zijn ook à la carte mogelijk,
onze à la carte gerechten zijn niet te verkrijgen op vrijdagavond & zaterdagavond
vanaf 5 personen serveren we uitsluitend het L’Envie menu
SIGNATURES A LA CARTE
VOORGERECHTEN :
Bretoense Langoustine, bisque, krokante groentjes
Pomme Moscovite, royal Belgian Kaviaar, bieslook, zure room
HOOFDGERECHTEN
Noordzeevis , beurre blanc, grijze garnalen, Toscaanse kool
Kalfszwezeriken ‘ signatuur’
Cote à l’os Rubia Gallega, pomme Pont Neuf, sla
DESSERT
Crêpe Normande, appel, vanille ijs
Dame Blanche, vanille uit Madagascar, pure chocolade, meringue
Sabayon ‘ Champagne’ vanille ijs
Kaasbord
